• raptorrent.com
 •  
  Начало Новини ПОКАНА за КРЪГЛА МАСА

  ПОКАНА за КРЪГЛА МАСА

  Е-поща Печат

  ПОКАНА за КРЪГЛА МАСА

  „Трансдисциплинарност в науката, бизнеса и образованието“

  14.12.2022 г., 13.00 часа,

  ЕЦИ-БАН, гр. София 1113, ул. Акад. Г. Бончев, бл. 26Б

  ОНЛАЙН

  НА АДРЕС:

  https://us06web.zoom.us/j/81363599586?pwd=dXFISHV3K2Z4NzVoZTBEdlJLeXdrdz09

  Единният център за иновации на БАН има удоволствието да Ви покани да участвате в събитие на което ще бъде обсъдена концепцията за „трансдисциплинарност“ като интегративна изследователска стратегия, която се стреми да разбере нови знания от диалога между две или повече дисциплини. Един подход, който е ориентиран към конкретни реални проблеми. Каква е разликата между трансдисциплинарния и интердисциплинарния подход?

  Основната цел на кръглата маса е да предостави форум за дискусия и споделяне на добри практики като събере на едно място всички заинтересовани от темата страни.

  Гост: проф. д-р Димитър Христозов, Американски университет, Благоевград. Проф. Христозов е сред основателите на Института по науката за информиране в Санта Роза, Калифорния, САЩ, на Българското статистическо дружество, както и на Българската асоциация за работа от разстояние. Проф. Христозов има над 30 години академичен опит в областите: компютърни науки, информационни системи, приложна статистика, управление на качеството, консултиране и информационно брокерство.

  Събитието се организира в рамките на Европейска нощ на учените (K-TRIO - 101061564) и Enterprise Europe Network – България (InnoForward - 101052626) към Единния център за иновации на БАН.

  а участие в събитието е необходимо да бъде направена регистрация на адрес:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSI3VYfpD01X9f6QLd99O95K__L6j7L4GB2mExDqd5LBej0Q/viewform?usp=sf_link

  Поканата можете да изтеглите тук.

   

  Българска академия на науките

  Банер

  Enterprise Europe Network

  Банер

  ПОРТАЛ ЗА ВРЪЗКА С БИЗНЕСА

  Банер

  Европейска нощ на учените

  Банер

  ПРОИНО

  Банер