• raptorrent.com
 •  
  Home News ДО ВСИЧКИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ ОТ ПНЗ-БАН Серия от обучения насочена към всички заинтересовани лица и организации, в рамките на Българска академия на науките

  ДО ВСИЧКИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ ОТ ПНЗ-БАН Серия от обучения насочена към всички заинтересовани лица и организации, в рамките на Българска академия на науките

  E-mail Print
  There are no translations available.

  УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

  Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате във второто обучение на тема „Използване на обектите на интелектуална собственост за осъществяване на технологичен трансфер: лицензиране, продажба, внедряване“, което ще се проведе на 07.03.2024 г. (четвъртък), от 10.00 часа, в залата на Единен център за иновации на БАН - ул. „Акад. Г. Бончев“ бл. 26 Б.

  Обучението е насочено към всички заинтересовани лица и организации, в рамките на Българска академия на науките и реализацията му е част от дейностите в изпълнение на проект „Повишаване на иновационния капацитет на Българската академия на науките (БАН) в сферата на зелените и цифровите технологии“ към Националния план за възстановяване и устойчивост, Договор за финансиране № ПВУ-1/14.07.2023 г. (BG-RRP-2.008-0001-C01) „Надграждане на Единния център за иновации на БАН“.

  За участие е необходимо да бъде направена регистрация на адреса по-долу, за по-лесна комуникация с участниците и изпращане на материали:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftgMuD8UY_GHMdxll8DJD38es9U9Ac-NXf_dK7VEs82V6NgQ/viewform?usp=sharing

  Препоръчително е поне един представител на организация да премине през целия курс на обученията, за да се формира основна база от познания и умения.

  С уважение,

  Екип на ЕЦИ-БАН

   

  Bulgarian Academy of Sciences

  Banner

  Enterprise Europe Network

  Banner

  ПОРТАЛ ЗА ВРЪЗКА С БИЗНЕСА

  Banner

  Researchers' Night

  Banner

  ПРОИНО

  Banner